Iniciativa en estudi > CONTRA_PRESSUPOSTOS. Una alternativa social als pressupostos del poder capital


PMC_iniciativa_contrapressupostos_2

Un dels objectius fonamentals del Parlament de Catalunya és l’aprovació periòdica dels pressupostos de la Generalitat de Catalunya, camp de batalla on es posen en joc els interessos de tots els partits polítics. Des del Grup Impulsor del Parlament Ciutadà i en el marc de la celebració de les Primeres Jornades del Parlament Ciutadà, es va treballar en la idea de cercar una acció exemplar que aglutinés de manera transversal les inquietuds de gran part dels col·lectius i grups activistes així com de la ciutadania en general. Així va nèixer la iniciativa CONTRA_PRESSUPOSTOS. Una alternativa social als pressupostos del poder capital la idea bàsica de la qual és dissenyar uns pressupostos alternatius i elaborats pels col·lectius socials d’acord amb els interessos de la ciutadania.

IMPULSOR
Aquesta iniciativa ha estat impulsada pel Grup Impulsor del Parlament Ciutadà i serà conduïda per la futura Comissió Contrapressupostos.

PARTICIPACIÓ
Atès que la iniciativa està en fase embrionària, en aquests moments cerquem especialistes en pressupostos i, sobretot, la col·laboració d’aquells col·lectius que ja estiguin treballant en temes de finançament i economia social. Si esteu interessats a participar podeu escriure’ns a parlamentciutada@gmail.com.

PLA DE TREBALL
Estiu 2014: convocatòria i creació de l’equip de treball que ha d’integrar la comissió. Esbós del pla de treball inicial.

No comments yet... Be the first to leave a reply!

Leave a Comment

 

— required *

— required *